Re: Cannot connect to Win. Auth site with IP address in URL



WenJun Zhang -

I am having a similar problem to Rich. In my case I can access a Citrix Web
Interface site on a local server using the server name, but not if I use the
IP address. I can ping and traceroute using both name and IP address. We
use a proxy server for non-intranet locations. URL returns fine. IP address
returns a "Error code 504 Gateway timeout". If I temporarily turn off the
proxy.pac file the web page is returned. I'm not following why something
that is local is even trying to hit the proxy server. I ran the WFetch
routine and have pasted the results below. Thanks in advance for any help.

------------

started....
WWWConnect::Connect("umbsawn005","80")\n
IP = "10.202.6.66:80"\n
source port: 1829\r\n
REQUEST: **************\n
GET /Citrix/XenApp HTTP/1.1\r\n
Host: umbsawn005\r\n
Accept: */*\r\n
\r\n
RESPONSE: **************\n
HTTP/1.1 301 Moved Permanently\r\n
Content-Length: 155\r\n
Content-Type: text/html\r\n
Location: http://umbsawn005/Citrix/XenApp/\r\n
Server: Microsoft-IIS/6.0\r\n
X-Powered-By: ASP.NET\r\n
Date: Tue, 03 Nov 2009 19:35:03 GMT\r\n
\r\n
<head><title>Document Moved</title></head>\n
<body><h1>Object Moved</h1>This document may be found
<aHREF="http://umbsawn005/Citrix/XenApp/";>here</a></body>
finished.

started....
WWWConnect::Close("umbsawn005","80")\n
closed source port: 1829\r\n
WWWConnect::Connect("10.202.6.66","80")\n
IP = "10.202.6.66:80"\nsource port: 1832\r\n
REQUEST: **************\n
GET /Citrix/XenApp HTTP/1.1\r\n
Host: 10.202.6.66\r\n
Accept: */*\r\n
\r\n
RESPONSE: **************\n
HTTP/1.1 301 Moved Permanently\r\n
Content-Length: 156\r\n
Content-Type: text/html\r\n
Location: http://10.202.6.66/Citrix/XenApp/\r\n
Server: Microsoft-IIS/6.0\r\n
X-Powered-By: ASP.NET\r\n
Date: Tue, 03 Nov 2009 19:35:46 GMT\r\n
\r\n
<head><title>Document Moved</title></head>\n
<body><h1>Object Moved</h1>This document may be found <a
HREF="http://10.202.6.66/Citrix/XenApp/";>here</a></body>
finished.


.