Re: Possible ZoneAlarm 3 Problem???

From: macula@secure
Date: 05/10/02


From: "macula@secure" <ben@reach.net>
To: "Nathan Anderson" <nathan@andersonsplace.net>, <security-basics@security-focus.com>
Date: Thu, 9 May 2002 21:51:20 -0400

had the exact same problem. i was using ie6 and za 3 pro.

----- Original Message -----
From: "Nathan Anderson" <nathan@andersonsplace.net>
To: <security-basics@security-focus.com>
Sent: Thursday, May 09, 2002 3:01 AM
Subject: Possible ZoneAlarm 3 Problem???

>
> I was doing some surfing the web yesterday and one of the web sites
haven't
> been to for a while had some weird characters around the web site. At
first
> I assumed that they were doing some debugging since it appeared to be
random
> 4 digit codes in random places on the web site. Later in that same
session
> I had some problems viewing one of the theme demo pages on the same site;
so
> I disabled the Privacy system in ZA and notice that the web site worked
> properly without the codes. So I investigated it a little more and here
are
> the results of my tests:
>
> 1. I.E. 5.5 & Netscape 4.7x will both show the page with random 4 digit
> codes randomly through the page.
> 2. Netscape 6.2.1 won't show the page -- the view source for the page only
> shows "< html>< body>< /body>< /html>" (without the spaces)
> 3. Opera 6.01 refuses to do anything with the page.
>
> If I disable the Zone Alarms Privacy features (i.e. Click on the Browser
in
> Program Control->Programs and turn off Privacy) all the browsers work
> properly as then ZA is no longer filtering the connection.
>
> I filled out the form on ZA's website to report this and got back a nice
> canned response that had nothing to do with the problem I reported. So I
> replied and got another stupid response from them that again had very
little
> to do with the problem.
>
> So can someone confirm this problem:
>
> I'm using Windows 2000 fully patched.
> Zone Alarm 3.0.118 (Latest Version)
> The web site www.phpbb.com.
>
> Nathan.