Re: [Full-Disclosure] Xfree86 video buffering?

From: KF (Lists) (kf_lists_at_digitalmunition.com)
Date: 02/27/05

  • Next message: evilninja: "Re: [Full-Disclosure] Xfree86 video buffering?"
    Date: Sat, 26 Feb 2005 20:56:49 -0500
    To: "full- >> \"Full-Disclosure (E-mail)\"" <full-disclosure@lists.netsys.com>
    
    

    As a follow up I have had some interaction with the Xorg folks and one
    gentleman has mentioned the following:

    (they will) "... look into why the current method isn't very effective
    with the vesa driver and go from there."

    also

    "Enabling the VESA 'clear memory' feature when programming the initial
    video seems to address this with the vesa driver, but does add
    several seconds to the startup."

    I still need to file an official bug report but they are looking into it
    anyway.

    -KF

    _evil wrote:
    > KF (lists) wrote:
    > i've had a similiar issue with a 3dfx "banshee" videocard and some
    > (beta)driver under win2k (or win98?). this card had 16MB video-ram and
    > as cards are coming with more and more ram, these things might occur
    > more often. the thing is: where does the video-card save this
    > "screenshot", when the computer is powered down? maybe this ATX ("soft
    > poweroff" or so?) is to blame. or even ACPI. yes, blame ACPI ;-)
    >
    >
    >
    _______________________________________________
    Full-Disclosure - We believe in it.
    Charter: http://lists.netsys.com/full-disclosure-charter.html


  • Next message: evilninja: "Re: [Full-Disclosure] Xfree86 video buffering?"